Motions Fysikalske Institutt

Fysioterapeut Tofiri Kibuuka MNF

 

_STARTSIDE____ OM MEG ____ KONTAKT MEG ____ FOR BEDRIFTER ____EKSEMPLER PÅ ØVELSER

Eksempler på øvelser

 

Som en del av behandlingen min vil du få øvelser, som er spesialtilpasset for deg. Nedenfor viser jeg øvelser for henholdsvis nakke, skulder, rygg og mage. Øvelsene er kun eksempler, og bør ikke brukes uten i samråd med meg. Har du for eksempel vondt i nakken, vil ikke de viste nakkeøvelsene nødvendigvis være riktig for deg.Tilpassing av og veiledning i øvelser, skreddersydd spesielt for deg, er et viktig element i min behandling.
 
Øvelser for nakke Øvelse for skulderregionen
Her viser jeg fire separate øvelser for nakke-regionen. Disse øvelsene kan jeg velge å benytte separat eller sette i serier med andre øvelser. Alt ettersom hva du trenger.
Her viser jeg en liten øvelse for skuldrene, Her er det viktig å puste riktig når du arbeider med øvelsen på egen hånd. Jeg vil vise deg hvordan.
Øvelse for rygg
Øvelse for mage
Her viser jeg et eksempel på en øvelse for ryggen. Alle øvelser gjentas i serier med et visst antall repitisjoner. Igjen er pusteteknikken avgjørende.
En effektiv øvelse for mage. Selv om øvelsen ser veldig enkel ut, kan den gjøres med variasjoner som jeg vil tilpasse ditt behov.